persoonlijk style-reset

Persoonlijk advies

Advies op maat
Je voelt je pas echt goed en zelfverzekerd met de juiste kleuren in je kleding en de stijl die bij jou past. Er is niks fijner dan dat je uiterlijke kenmerken overeenkomen met jouw uiterlijke kleedstijl in de goede kleuren die bij jou past.

Draag je een verkeerde kleur in een goede stijl of andersom dan kan dat verkeerd overkomen.
Je maakt een kloppend geheel door deze twee kenmerken goed te combineren.
Hoe doe je dat nou, hoe gebruik je jouw goede kleur en stijl?
De ondertoon van je huid is hierin erg belangrijk. Draag je een verkeerde ondertoon in kleur, dan kom je niet goed over in de kleur die echt bij je past.
Ontdek je sterke punten en weet deze optimaal te benadrukken, leer welke modellen en kleuren in combinatie met stoffen het beste bij jou passen. Dit kunnen verrassende combinaties zijn die binnen je eigen persoonlijkheid en uitstraling mooi uitkomen.
Nooit meer miskopen hoeven te doen en een advies op maat krijgen geeft je duidelijkheid en structuur binnen jouw garderobe. Je gaat geheel anders naar kleur en kleding kijken en leert hoe je het beste jouw combinaties kunt maken voor zowel privé als zakelijk.

Je ontdekt hoe gemakkelijk het is om je eigen kenmerken optimaal te benutten voor een succesvolle stralende uiterlijke presentatie.

Style- & imago-advies

Ik adviseer je graag over je beste kleuren en de bijbehorende stijl die bij jou past! Je krijgt inzicht in je eigen stijl en kleur en je kunt combinaties maken die jou doen stralen, waardoor je er altijd goed uit ziet! imago style-reset

Personal shopping

Tijdens het personal shoppen wordt geleerd hoe je jouw juiste kleur- en stijlkeuze kunt toepassen binnen jouw eigen kleedgedrag. We gaan kijken naar welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jou passen. personal shopping

Workshops & Coaching

Geeft je handvaten en tools om voor jezelf duidelijkheid te krijgen hoe je kledingstijl er uit kan gaan zien. Ik werk met het 78Colorsystem dat de mogelijkheid biedt om je eigen persoonlijke kleuren te selecteren. kleur style-reset

Garderobe screening

Een garderobe-check is zeer verhelderend en geeft je overzicht en duidelijkheid binnen jouw eigen stijl, kleur en combinatiemogelijkheden.