Reviews

"Stephanie heeft mij zo leuk, vakkundig en lief geholpen en dat ik zeer blij ben met mijn aankopen is een feit. Ik kom zeker weer teug bij haar om samen met mij te winkelen. Hetgeen heeft mij na een nare periode erg goed gedaan. Dat er nog steeds mensen zijn, die hart hebben voor de klant, daarbij beveel ik Stephanie zeker aan!"
Afkomstig van cliënt Anita

"Stephanie, ik wil je zeggen dat ik veel plezier heb van mijn aankopen en zelfs soms combineer, dat is heel wat voor mij en dat heb ik van jouw geweldige advies geleerd om toe te passen. Kortom, het was weer een hele goeie koop dankzij jou! Ik kom zeker weer bij jou terug voor een geweldig advies, dankzij jou heb ik nu zulke leuke dingen. Tot nu toe na vele keren mij geadviseerd te hebben, is het Stephanie altijd gelukt om mij blij te laten zijn en blij te laten blijven! Een dubbel compliment voor haar advies!"
Afkomstig van cliënt Ineke

"Het geeft me naast jouw goede gevoel van advies en inleving, ook een stuk zelfverzekerdheid gevoel en daar is het om te doen!"
Afkomstig van cliënt Hilde

"Stephanie is een voorbeeld voor haar cliënten, middels haar eigen optimale uiterlijke presentatie is zij een groot voorbeeld voor anderen."
Afkomstig van cliënt Ri

"Representatief jezelf zijn, is waar Stephanie het over heeft, maar als geen ander weet ze zichzelf ook optimaal te presenteren in het uitdragen van haar mooie vak."
Afkomstig van Young-professionals