Advies bedrijfsimago

Uitstraling bepaald 90% van vrouwen hun zelfverzekerdheid

Het imago van een organisatie is voor een groot deel een optelsom van de persoonlijke uitstraling van haar medewerkers. De vraag is dan of die uitstraling aansluit bij het imago van het bedrijf.
Als deze vraag ontkennend wordt beantwoord kan een bedrijfs-imago-training een zinvolle investering voor de organisatie zijn. Style-Reset adviseert u graag over uw bedrijfsuitstraling. Deze kan plaats vinden op individueel niveau, voor kleine groepen of in terugkomende traject-trainingen binnen het bedrijf.

Bedrijfsimago training

Een zinvolle investering

Resultaat
Je weet wat voor eerste indruk je maakt en hoe je overkomt op anderen.
Je leert het belang van lichaamstaal kennen en de handvaten & tools om je non-verbale gedrag in te zetten. Daardoor presenteer je jezelf niet alleen op een manier die bij je past, maar beschik je ook over een manier die bij de situatie past.
Er worden uitstekende zakelijke omgangsvormen gecreƫerd, d.m.v. houding en gedrag en je kunt beter communiceren.
Het belang van eigen kledingstijl met de juiste kleuren leren jou hoe je hiermee de gewenste persoonlijke uitstraling kunt bereiken. Je hebt invloed op je eigen imago en kan je gemakkelijker aanpassen aan het imago van de organisatie.
Je weet hoe je het maximale uit jezelf kunt halen, hoe jezelf te positioneren en daarmee jezelf positief te onderscheiden, kortom

  • Betere functionering
  • Meer overtuigingskracht
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer autoriteit
  • Meer aantrekkingskracht!