Over

Over Stephanie

Stephanie Bouwer, aangenaam, Style- en Imagocoach, trotse moeder en echtgenote.
Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de fashionbranche, van laag tot hoog segment voor zowel dames als heren.
Een eerste aanspreekpunt en goede gastvrouw met een deskundig advies naar de klanten toe.
Door aandacht en interesses voor de klant probeer ik de juiste snaar te raken binnen de eigen persoonlijkheid en dit te vertalen naar een onderscheidende kledingstijl.

Ik heb gewerkt in verschillende functies binnen diverse organisaties; als inkoper voor winkelcollecties tot aan bedrijfsleider van een grootwinkelbedrijf.
Vanuit mijn passie voor het modevak heb ik ruimschoots ervaring opgedaan en alle facetten van het modevak doorlopen, werkgerelateerde trajecten uitgevoerd en daardoor veel mensenkennis opgedaan binnen de organisaties en op de werkvloer.
Daardoor heb ik de bijbehorende communicatie- en organisatie-tools goed leren te gebruiken op alle fronten.
Tijdens de revalidatie na een zwaar skiongeluk ben ik mezelf goed tegengekomen en heb ik geleerd wie ik wil zijn. Dat heeft geresulteerd in wie ik nu ben en wat ik heb opgebouwd. Ik ben omgeschoold naar stijl- en imagocoach en sinds 2015 ondernemer/eigenaar van Style-Reset.

Met veel plezier maak ik de vertaalslag van de binnenkant naar de buitenkant in kleding. Daardoor kun je sterker naar buiten treden en groeien in je persoonlijkheid en werkomgeving. Door interactie en creativiteit in te zetten met een innovatief denkpatroon en een sparring- en improvisatietraining behalen we mooie resultaten in de uiterlijke presentatie. Dat werkt omzetvergrotend binnen bedrijven, want de meest waardevolle mensen moeten het beste visitekaartje zijn, win, win!

Daarnaast ben ik inzetbaar als interim-modeprofessional voor organisaties/bedrijven met een ‘tijdelijk’ capaciteitsprobleem of als professioneel begeleider bij aanpassingen in de bedrijfsstructuur.

Als creatief styling coach wakker ik graag het vuur aan. We bereiken samen een goed passend kleur-, stijl- en kleedgedrag waardoor we jouw groei naar een sterke authentieke persoonlijkheid vergroten. Die kan je zowel privé als zakelijk inzetten. Ik kan je laten zien hoe je dat doet!
Stralend jezelf zijn, dat is waar het om gaat, ieder mens is uniek!

“De kracht zit van binnen en dat straal je uit; laat aan de buitenkant zien wie je van binnen bent!”