Zakelijk kledingadvies

Uitstraling bepaald 90% van vrouwen hun zelfverzekerdheid

Style-Reset is een specialist in persoonlijke presentatie en de bijbehorende uitstraling.
Voor het bedrijfsleven is een speciale training/workshop ontwikkeld op het gebied van imago.
Het juiste imago verkrijg je door de beste combinatie van je Kracht met Stijl!

Representatief jezelf zijn

Specialist in persoonlijke presentatie

Met deze speciaal voor uw medewerkers ontwikkelde training/workshop wordt een professionele bewustwording gecreëerd in hun algehele uitstraling door de juiste kleding en stijl.
Wat leren uw medewerkers van deze training/workshop,

  • Ze presenteren zich professioneler
  • Ze zien er beter en vitaler uit
  • Ze zullen zich prettiger voelen in hun werkomgeving
  • Ze hebben meer zelfvertrouwen
  • Ze maken een goede eerste indruk
  • Ze krijgen meer autoriteit
  • Ze communiceren gemakkelijker
  • Ze zijn echt zichzelf en functioneren daardoor beter en dat zie je!

Het betreft een interactieve en doeltreffende training voor iedereen die wil werken aan een betere persoonlijke uitstraling en de behoefte heeft het beste visitekaartje voor het bedrijf te zijn.

De eerste indruk die je op iemand maakt is heel belangrijk. Deze eerste indruk wordt voor 63% bepaald door onze kleding en uiterlijke presentatie. Daarna komen de communicatieve en de presentatie vaardigheden, de eerste indruk heb je grotendeels zelf in de hand door je goed te kleden.
Tijdens de eerste indruk, een non-verbale communicatie, wordt een spiegel voorgehouden en wordt een bewustwording gecreëerd bij de ander. De mens gelooft wat hij ziet, op basis daarvan wordt snel geoordeeld.

Voor iedereen met een representatieve functie is deze persoonlijke training een uitdaging en zeker zeer geschikt. De training is vooral bedoeld voor receptionistes, baliemedewerkers, secretaresses, buitendienst medewerkers, juristen, verkopers en leidinggevenden tot aan directieleden toe.
Verbeterde persoonlijke uitstraling en presentatie binnen de organisatie vergroot de omzet van uw bedrijf, dat verdient zich snel weer terug!

De inhoud van de presentaties worden bepaald in samenspraak met de opdrachtgever. Het onderwerp van het programma heeft in alle gevallen te maken met persoonlijke presentatie d.m.v. uitstraling. De deelnemers worden optimaal bij het onderwerp betrokken, hiermee wordt een stuk bewustwording gecreëerd.