Workshops & Coaching

Workshops waar jij het meeste uit haalt

Tijdens een workshop gaan we op zoek naar het effect van de juiste kleuren. Gedurende deze interactieve workshop laat ik je zien hoe je de unieke combinatie van je huid, haar en ogen kunt versterken door de kleuren van kleding, stijl en make-up.
Het geeft je handvaten en tools om hiermee voor jezelf duidelijkheid te krijgen hoe je kledingstijl er uit kan gaan zien.

Ik werk met het 78Colorsystem dat de mogelijkheid biedt om je eigen persoonlijke kleuren te selecteren.
Dat geeft veel duidelijkheid en inzicht voor jezelf en een goed overzicht in je kledingkast.

Iedere collectie kent een warme en een koele kant en jij weet nu goed welke kleur en stijl bij jou passen. Daarnaast krijg je inzicht in de verschillende kleedstijlen en welke stijl uiteindelijk het beste bij jou past.

garderobe screening style reset

De kracht van een kleuradvies:
Een kleuradvies geeft je inzicht en duidelijkheid over de effecten die kleuren hebben voor jezelf en je omgeving.
Op basis van het 78Colorsystem wordt jou persoonlijke kleurenkaart bepaald. Deze geeft jou een handige tool om kleding te kopen in de juiste kleuren, die perfect passen bij jou persoonlijke kenmerken.

Deze wordt in creditcard formaat uitgegeven en kan je altijd gemakkelijk bij je dragen!

Hoe werkt het 78Colorsystem?
Tijdens de kleurenanalyse gaan we kijken naar deze drie kenmerken; Ondertoon, Zuiverheid en Kleurhoogte, ieder bestaand uit twee contrasterende kleureigenschappen. Opgeteld zijn dat dus zes kenmerken:

  • Warm – Koel
  • Helder – Gedempt
  • Licht – Diep

Deze kleureneigenschappen worden per kleurenpaar getest, waarbij steeds de kleurenkarakteristiek die het beste aansluit bij de eigenschappen van jouw eigen kenmerken overblijft.

Zo blijven er van de zes nog drie kleureigenschappen over. Uit deze drie worden vervolgens de meest dominante kleureigenschap gekozen, daarna de tweede en de derde.