Garderobe screening

Een kledingkast om van te dromen

Vind je het lastig om goede kledingcombinaties te maken?
Wil je graag meer overzicht in je kleding? Herken je bij jezelf dat je het lastig vindt en het beter wilt combineren? Als je het overzicht kwijt bent, dan biedt een garderobecheck een uitkomst.

Het aanbod in de winkels is enorm, maar hoe maak jij de goede keuzes voor jezelf. Wat past binnen jouw eigen stijl. Dat lukt door te weten welke pasvorm, stijl en kleuren bij jou staan. En in welke materialen deze bij jou het beste uitkomen.
‘’Ik kan je helpen met kleding -en stijladvies, kleuradvies, personal shopping en zakelijk kledingadvies. Hierbij kun je jouw eigen wensen aangeven.’’
Daarbij is een garderobe-check zeer verhelderend en geeft je overzicht en duidelijkheid binnen jouw eigen stijl, kleur en combinatie mogelijkheden binnen je garderobe.
Tijdens een garderobe screening beoordelen we of de kleuren en modellen bij jou passen. Ik geef je handige tools en tips aan. Ik maak inzichtelijk om de goede combinaties voor diverse gelegenheden te maken. Ik leg je daarbij uit welke materiaalkeuze van de kleding, de kleuren, de dessins en combinaties van de stoffen, het beste toepasbaar zijn. Je krijgt inzicht in de juiste verhouding van je body balans punten. De accessoires, zoals sieraden, sjaals een bril en schoenen krijgen ook aandacht, hoe je deze het beste kunt combineren.
RESULTAAT; ‘Sla nooit meer de plank mis en geen kledingstress.’
Je hebt overzicht en inzicht in goed passende kleding en je leert slim combineren. Ik kan daaropvolgend nog aansluitend met je gaan shoppen, om een aanvulling te maken met de kledingstukken die je nog mist. Zo houd jij je combinaties per seizoen ‘up to date’.
Vraag naar de mogelijkheden; dit kan ook een jaar lang begeleiding zijn. En per seizoen gaan we dan bekijken wat er nodig is om aanpassingen te maken voor zowel privé als zakelijke combinaties.
Overzicht en inzicht, leuke sets, geen miskopen meer. Alles wordt weer draagbaar en je krijgt meer gerichte combinaties met minder uitgaven. Wie wil dit nu niet?
‘’Je kleding combinaties en creativiteit begint op de planken van jouw eigen kleding kast.’’