Kleur- en stijladvies

Jouw persoonlijke stijl, uitgewerkt in een plan

Kleding en kleur spelen een grote rol binnen ons dagelijks leven. Ook wanneer jij je hier nog niet bewust van bent. Wanneer je voor de kast staat, kies je een bepaalde outfit die moet passen bij een gelegenheid. Je wilt echter ook dat je niet buiten de boot valt, dat het lekker zit én dat je er op je best uitziet. Dat kan tijdens een familiediner zijn, een zakelijke gelegenheid of een leuk feest waar je je al maanden op verheugd hebt. Maar hoe kies je de juiste kleuren, kleding en de vormen van de accessoires?

Daar zijn complete studies over gedaan en aan de hand van de kennis die ik heb, help ik mijn cliënten bij het vinden van de beste kleuren en de kleding die helemaal bij hen past. Op die manier zit je niet alleen beter in je vel omdat je weet dat je er goed uitziet, je zorgt er ook voor dat je positief opvalt bij andere mensen. En dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Voor wie is een kleurenanalyse wenselijk?

Een kleuranalyse is bijzonder geschikt voor iedereen die nog geen kleuranalyse heeft laten doen. Ook wanneer je er zeker van bent dat bepaalde kleuren of kledingstukken perfect bij je passen, kan ik je aanvullende adviezen geven – of een compleet andere kleur aanbevelen die nog veel beter bij je past. Styling, kleuren, vormen en kledingadvies zijn waar ik me in gespecialiseerd heb, en dat merk je direct wanneer ik eens met jou aan de slag ben geweest.