Personal shopping

Hulp bij het online shoppen of live winkelen

Je vindt het lastig om de juiste kledingcombinaties te maken en je twijfelt over de juiste kleur en stijl. Je kunt moeilijk kiezen tussen merken, collecties en de winkel die bij jou past, dan is een Personal Shopping arrangement zeker wat voor jou!

Je ervaart hoe het is om de goede kleuren, stijl en de daarbij passende kledingmerken te dragen en met elkaar te combineren. Dit kan resulteren in een nieuwe, speciaal voor jou samengestelde basisgarderobe.

Het geeft je overzicht en duidelijkheid;
Door per seizoen kleine aanpassingen te maken krijg je een complete grip op het combineren van kleding uit jouw eigen garderobe. Je leert zowel voor privé als zakelijke combinaties te maken.

Tijdens het personal shoppen wordt geleerd hoe je de juiste kleur- en stijlkeuze kunt toepassen binnen jouw eigen kleedgedrag.
We gaan kijken welke kleuren, stijlen en materialen het beste bij jou passen. Daarmee gaan we aan de slag om de beste en de meest voor-de-hand-liggende combinaties te maken en maak ik je wegwijs in de merken en winkels die het beste daarbij aansluiten. Hiermee stel jij je persoonlijke garderobe samen met jouw eigen persoonlijke stijl!

Kleding-combinaties die aansluiten bij jouw natuurlijke uitstraling